Wij adviseren...

Wij adviseren

Assessment & Gap Analysis
‘Meten is weten’ vinden wij belangrijk bij Stevast Consultancy. Met de Assessment en Gap Analyse wordt op visuele wijze zichtbaar waar in technische diensten verbeteringen mogelijk zijn. Met de uitslag die zich richt op 4 pijlers is een locatie direct in staat een verbeterplan en richting te kiezen. De 4 pijlers zijn: Safety, Strategic, Operational en IT. Deze pijlers noemen we samen MI-4 methode, wat staat voor Maintenance Illustrated. Een simpele en pragmatische aanpak.

Machine efficiency verbeteren
Een productielijn of machine hoort te produceren. Een team van Stevast-specialisten analyseert de huidige prestatie van een equipment of lijn. Uiteraard samen met het interne team van de locatie. Op basis van de eerste bevindingen bepalen we de strategie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van analysesoftware en verschillende verbeter- en analysemethodes.

Technische oplossingen 
Of het nu gaat om een probleem in Utilities een machine of proces die niet functioneert of een ander technisch probleem dan ben je bij ons aan het goede adres. We willen graag samen aan de slag.  

Software Manwinwin
Ben je op zoek naar onderhoudssoftware? Manwinwin is een volledig softwarepakket voor elke technische dienst. Onze mensen helpen met het implementeren vanuit een onderhoudsvisie. 

Onderhoudsvraagstukken
Geen onderhoudsvraagstuk is ons vreemd. We sparren graag en zoeken naar praktische oplossingen. Onze aanpak kenmerkt Stevast. No nonsens, veel kennis en een pragmatisch aanpak (de spil in elke onderhoudsafdeling).

Het uitwerken van een onderhoudsplan voor een technische dienst, productielijn of machine kunnen wij compleet verzorgen en opleveren.

Training onderhoud
Ontwikkelingen staat niet stil. Eisen worden hoger en we verwachten meer en meer van de onderhoudstechnici. Stevast Consultancy is naast het geven van advies ook opleider.

De theorie en praktijk worden verzorgd in Beilen op. Ons opleidingscentrum gecombineerd met coaching on the job.

Opleidingen die je kunt volgen zijn onder andere:


Afspraak maken

Stevast Techniek
info@stevasttechniek.nl

0593 565 143


Adres
Bathoorn 4
9411 SE Beilen