Wij zijn Specialist...

Metaal

Daarnaast leveren we gecertificeerd laswerk in plaat en leidingwerk, doen we onderhoud en revisiewerk aan productielijnen en kunnen we op locatie installeren.

Stevast Metaal ontwerpt en realiseert

Leiding tracés, constructies, trappen, bordessen, productiemachines, transportsystemen, robotinstallaties, productietools, opspanmallen en machineonderdelen in RVS/ALU/Staal. Onze machines en apparaten hebben één ding gemeen: het is maatwerk. De bouw, plaatsing en onderhoud van machines en installaties voeren we uit in eigen beheer en kan turn-key opgeleverd worden. Daarnaast hebben we uitgebreid expertise in gecertificeerd laswerk. Onze medewerkers beheersen lastechnieken voor RVS, aluminium en overige koolstof staalsoorten.

Lasmethodes

Stevast heeft uitgebreide expertise in gecertificeerd laswerk. We gebruiken lasmethodes volgens AWS en EN-ISO15613/14. Staal, aluminium en RVS. Daarnaast is Stevast Metaal gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090 voor het CE-conform leveren van dragende constructies. Onze monteurs beschikken over de benodigde lascertificaten. De hoge kwaliteit en correcte verwerking is hiermee gegarandeerd. Het team bestaat uit fitters/lassers/samenstellers en montagemonteurs.

Drijvende kracht

Jarno Pol is met 25 jaar ervaring in de metaal de drijvende kracht achter dit jonge bedrijf. Samen met een tiental specialisten vormen zij een hecht, flexibel team dat samenwerkt aan projecten van groot tot klein, van industrie tot utiliteit en vanaf ontwerp tot onderhoud.

  • Plaatwerk in alle vormen en maten;
  • Constructiewerk (aanpassingen bestaande/nieuwbouw klein);
  • Leidingtraces en appendages
  • Trappen en bordessen
  • High tech machinebouw
Stevast Techniek
info@stevasttechniek.nl

0593 565 143


Adres
Bathoorn 4
9411 SE Beilen