Wie zijn wij

Hecht team zorgt voor een sterke relatie!

Wij hebben de mensen…

Gedreven, gemotiveerd, rechtdoorzee en open: dat zijn de kernwaarden van Stevast Techniek. Van leerling tot zelfstandig monteur tot engineer: Stevast Techniek leidt technisch personeel op die deze eigenschappen waarborgt. Al onze medewerkers zijn leergierig, hebben veel know-how én plezier in hun werk.

Stevast Techniek is in 2015 opgericht door Roy Stevens met een duidelijk doel: het creëren van een hecht team. Dit doet hij door goed te zorgen voor zijn personeel in de vorm van doorgroeimogelijkheden en het aanbieden van opleidingen en cursussen. Het bedrijf kent weinig verloop waardoor klanten en collega’s een band opbouwen met elkaar. “Een hecht team zorgt voor een sterke relatie en uiteindelijk voor een beter resultaat.”

Roy Stevens heeft meer dan 20 jaar ervaring in de techniek. Dankzij functies als monteur en projectmanager kent hij de werkvloer als geen ander en neemt hij vanuit zijn expertise verschillende projecten aan in onderhoud en machinebouw. Stevens gelooft in samenwerking met partners, opdrachtgevers en medewerkers en denkt in oplossingen die resulteren in win/win situaties.

Waar vindt u ons?
Stevast Techniek is centraal gevestigd in Noord-Nederland. In Beilen staat de bedrijfshal voor assemblage en onderhoud en het Stevast Opleidingscentrum. Ons werkgebied is het noorden, oosten en midden van Nederland, maar we staan ook open voor internationale opdrachten.


Wil je meer weten?

Stevast Techniek
info@stevasttechniek.nl

0593 565 143


Adres
Bathoorn 4
9411 SE Beilen